Alda fra Allerup DK2007202621 – SOLGT

Alda fra Allerup DK 2007202621 født den 28.4.2007

Efter Kristall fra Ketilsstödum kåret i 1. klasse og Brydja fra Mærrahaugen, ukåret.

DSC_1819

Opvækst:
Alda er opvokset her hos os i Allerup. Hun har været på unghestefold, som 1, 2 og 3 års.

Bygning:
Alda er fremstillet til vejledende bygningsbedømmelse som 5 års med et fint resultat på 8,11.
Hun er 145cm i stangmål.

Sind:
Alda er en rolig og velopdragen hest i de allerfleste situationer. Hun kan forekomme mindre samarbejdsvillige under brunst.
Hun er rigtig dejlig at ride på tur, både med få og flere (også fremmede heste), hvor hun er helt rolig i alle situationer.

Alda går i løsdrift i blandet flok og kommer os altid i møde på folden. Hun er i perioder  tryghedssøgende i sin flok og kan derfor forekomme usikker overfor at ride ud alene, så derfor skal hun fortsat trænes i at gå ud alene for at vedligeholde ”den kunst”.

Gangarter:
Alda er 5-gænger.Hun har 4 adskilte gangarter, pas er ikke trænet. Gangarterne er pt på det jævne, men forbedres hele tiden under træning.På bane er de lette at skille – på tur kan det være mere vanskeligt at skifte gangart. Tölten bliver pasbunden i fart.

Trafik:
Alda rides i trafik uden problemer.

Trailer:
Alda er trailervandt og går op og ud uden problemer.

Træning:
Hun er redet fra det efterår, hvor hun var 4. I prof. træning i foråret 2012, hvor hun var 5, med henblik på vejledende kåring. Hun blev imidlertid ikke ridebedømt da hendes gangarter ikke var gode nok til fremvisning.
Hun er redet alene, i flok, i ridehus, på tur og til undervisning. Alda er en fantastisk turhest. Hun opfører sig roligt både i lille og stor flok og har ingen lyst til at gå forrest.
Hun været i professionel tølttræning og rides nu til undervisning/træning 3-4 gange ugentligt.

Helbred:
Hun er selvfølgelig passet med alt. Hun har altid været fuldstændig rask.

Sko og udstyr:
Alda har en fin bygning til mange forskellige sadler – ingen problem med det. Går med 8mm sko.Vi forventer at en mulig køber kommer og rider hende flere gange i forskellige situationer og stiller hende gerne til rådighed.

Video: Alda fra Allerup